Byte

Hej nu tänker jag byta till blogger i sället så min nya adress är Lillalinas.blogspot.com så kolla gärna in och komerntera

Lite?

Idag har man varit i skolan som vanligt, men vi va bara 5 i da :P 9 orna har varit å kolla på nya skolor :) hoppas dom var nöjda :) Haha.. Jag och Andreas hade även vatten krig :P ja kom uti från så kom han ve vattenglase :P å dessutom prata ja i telefon så den vart blöt. sen skull ja ge igen å då råka ja kasta på Maria med :P Haha så gåre när man ee ivägen :P HAHA :D
Vet inte vad man ska hitta på i helgen :( Kanske ska fara på vilhelmina å va ve maggan eller nån XD få se hur man gör :)

Nu ska jag logga in på Facebook å skörda å mata fiska :P haha beroende??



 Enelska skit tråkit. men ha man tråkit så ha man
Har man tråkit så har man

Linsan

Linsan väger 120 g och det är jätte bra :)

Linsan väger 120 g och det är jätte bra :)

Dagen

I kväll har jag varit på skolan å kolla på när dom spelat innebandy. Maggan kom också till mig å hälsa på :) roligt :P var länge sen vi umgicks :) Var också med sanna på skolan . hahah :p Vi vägde också Linsan min hamster och hon har inte fortsatt att gått ner i vikt som är ett bra täcken på att hon äter som hon ska :) om inte våran dator hade dampat hade ni fått en bild på henne ! men den vill inte ta emot USB grejen..jah bli knäpp :P nu ska vi fika å sen blire andra avenyn :)

Vrf?

Varför måste allt kännas så himla jobbigt ibland. jag mår bara skit igentligen !!!

Jaa!

Hej :D
Idag har man varit på skolan :( det känns lite surt att det är slut på lov :/ men man får väl trösta sig mee att det är ca. 6 veckor till jullovet :)

Jag sitter å kollar ut och jag ser att det faktist snöar ute :)
Nu börjar man tagga vintern riktigt ordeltligt :)


Freya efter en ridtur :)


Freya efter en ridtur :)

Hemma igen :)

Nu är jag hemma igen :) har varit hos mormor i veckan. har väl gjort lite allt möjligt, ridit och varit med boysen :) man får väl tacka för en rolig vecka :)

// Lillalinaa

RSS 2.0